VERKRIJGBAAR BIJ PROFESSIONELE AANBIEDERS

Jenoris staat garant voor absolute kwaliteit. Dat is de reden waarom Jenoris alleen verkrijgbaar is via de professionele aanbieders. Jenoris voorziet deze professionele aanbieders van de juiste informatie en educatie zodat zij u als klant optimaal kunnen adviseren om de juiste productkeuzes te maken en aan uw persoonlijke behoeftes te voldoen en zo de beste resultaten te bereiken. 
Jenoris is een zeer snel groeiend merk. Het is reeds beschikbaar in meer dan 15 landen. De distributie van de Europese landen is in vertrouwde handen van Cosmoprof.  Het enthousiasme onder de gebruikers is ongelooflijk waardoor de vraag naar Jenoris dagelijks groeit.
Om aan de groeiende vraag te voldoen in Europa zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe distributeurs. Als u een distributeur van professionele haarverzorgingsproducten bent of een kapsalon(s) heeft zijn wij altijd geïnteresseerd in een samenwerking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en beleef en deel mee in het succes van Jenoris.