Langdurige resultaten

Als haarverzorgings professionals zien we haar dat echt aandacht nodig heeft.  Wanneer mensen Kapsalons getransformeerd verlaten willen ze dat het resultaat blijvend is.  De echte uitdaging is hoe klanten te helpen om het perfecte resultaat van de haarbehandeling te blijven behouden voor langere tijd. We hebben begrepen dat de dagelijkse haarverzorgingsproducten een groot deel van het probleem zijn.  Dus hebben wij een professionele haarverzorgingslijn ontwikkeld en uitgezet met als resultaat dat het nu voor iedereen bereikbaar is om dagelijks met glanzend, glad, zijdeachtig en gezond haar door het leven te gaan.

STARTEN IN HET LABORATORIUM

De Jenoris reis begon met de noodzaak van een perfect product. We zijn verplaatst naar het laboratorium. We zijn begonnen met het analyseren van breuken en gespleten haarpunten in de haarstrengen. We onderzochten het haar op kracht, soepelheid en glans om echt inzicht te verkrijgen in wat nu echt het verschil maakt en hoe deze kwaliteiten te maximaliseren. We kozen voor een wetenschappelijke aanpak. We hebben getest, geanalyseerd, gemeten en verbeterd met behulp van een matrix van natuurlijke en samengestelde ingrediënten. Door middel van dit strenge proces hebben we Jenoris ontwikkeld. Het resultaat overtrof onze verwachtingen en die van onze klanten. Jenoris staat voor vitaliteit, exclusief, fris en innoverend.

GEHELE PRODUCTLIJN VERRIJKT MET PISTACHE EN BORAGE OLIËN, OMEGA 3/6/9 EXTRACT

De Jenorislijn is een revolutionair concept geworden op basis van natuurlijke en geselecteerde pure grondstoffen. De gehele productlijn is verrijkt met deze hoog presterende en sterk geconcentreerde actieve ingrediënten. Ze geven het haar gezondheid en kracht. Het versnelt het herstelproces van droog, beschadigd en chemisch behandeld haar. 

IEDER HAAR, ELKE STIJL, ALTIJD

• ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS

met meer dan 3 decennia ervaring in de haarverzorgingsindustrie, vasthoudend aan de strengste fabricage procedures.

ONGEËVENAARDE RESULTATEN

wij hebben de wetenschap gecombineerd met de natuur voor uitstekende en langdurige resultaten.